Nesbru

Om prosjektet

Oppdragsgiver: Privat
Tjeneste: Prosjektering
Ferdigstilt: 2021
Foto: Niklas Hart

Totalrenovering av enebolig – Nesbru

Nesbru

I 2021 fikk Vital Elektro i oppdrag å renovere en enebolig i Nesbru. Oppdraget var privat og ble utstedt av eier. Tjenesten var basert på planlegging og prosjektering, leveranse av produktene, samt installasjon av el-kraft. Sammen med oppdragsgiver og interiørarkitekt har vi skapt en skreddersydd løsning, tilpasset kundens behov og ønsker. 

Boligen har gjennom prosjektet fått et betydelig løft på det elektriske anlegget, deriblant på elementer som belysning, varme, lyd, smartstyring av ulike elementer og ikke minst også interiørdetaljene som medfølger. Sistnevnte i samarbeid med interiørarkitekt. 

Gjennom hele prosessen var forholdet mellom oppdragsgiver, interiørarkitekt og oss i Vital Elektro svært godt. Ved god og verdifull kommunikasjon og klar målsetting ble resultatet et som alle parter er svært godt tilfreds med. 

Blant leverandører vi hadde samarbeid med finner vi blant annet belysning fra de godt kjente merkene Juniper, Tal og LightHouse Company. De leverte produkter med svært høy kvalitet, et rent og stilfullt uttrykk og lang levetid. I tillegg benyttet vi oss av varmestyringssystemer fra selskapet Heatmiser. 

På markedet for smartstyring finnes det svært mange gode alternativer, men valget falt på løsningen fra Control4. Produktet fra Control4 er omfattende, byr på mange muligheter og er svært brukervennlig. I dette tilfellet passet det perfekt inn i hverdagen i Nesbru, ettersom alle systemer kan styres via et og samme kontrollsenter.

I tillegg til varme og lys leverte vi i samarbeid med NCMS et spennende hifisystem med høyttalere fra blant annet Sonance og Bang & Olufsen. Vi sto for innhenting av samarbeidspartneren, forklarte behovet og sto for installeringen av en rå høyttaler til bruk på kjøkken. I tillegg installerte vi også lyd i alle rom, inkludert stue, kjøkken, soverom, to bad og kjellerstuen.  

I tillegg til lyd sto Vital Elektro også ansvarlig for lys i alle rom. Her har vi hentet inn flotte og effektive downlights fra TAL gjennom SML Lighting, et mesterverk av en lysekrone fra Kendama by Giorgetti, lysskinner og spotlights fra Light House Company, samt utvalgte spotlights fra DeltaLight gjennom Stokkan Lys. 

Dette er leverandører som er svært godt kjent i markedet og som leverer produkter av høy kvalitet som varer i mange år, selv med mye bruk. Vi i Vital Elektro samarbeider med flere leverandører som er markedsledende. Dette gjør at vi enkelt og effektivt kan levere moderne produkter av topp kvalitet til prosjektene våre. 

På dette prosjektet har vi hatt fokus på å skape en komplett løsning som skal være av høyeste kvalitet, med et pent og stilrent resultat, samt at det skal supplere oppdragsgivers hverdag. Dermed kan oppdragsgiver i Nesbru nyte et stilrent hjem med kreative og innovative løsninger i mange år fremover. 

 

Se flere referanser

Snarøya

Vital Elektro har ved dette prosjektet utført elkraftinstallasjonen i forbindelse med etablering av nytt hagemiljø og bassengområde.

Les mer
Oppussing av kontorlokaler på Tøyen Hovedgård

Tøyen Hovedgård

I samarbeid med Alliero AS, UiO og riksantikvaren ble kontorer og fellesarealer istandsatt på en historisk korrekt måte

Les mer

Bekkestua

Rehabilitering av et gammelt baderom til et nytt deilig bad med møbler fra designet og produsert av Bokhyllespesialisten AS.

Les mer