Belysning

Vi hjelper deg med å skape et hjem

Det er mye du kan gjøre i huset ditt, men lite av det synes uten riktig lys.

Kun fantasien som setter grensene

Om du tør å tenke litt annerledes, så har vi morsomme og tekniske løsninger som gir prikken over i-en

Snakk med oss for veiledning

Vi veileder og svarer på spørsmålene om hvordan man skaper seg et hjem

God belysning gir god stemning

Vi ønsker å hjelpe deg med å skape et hjem, i stedet for bare et sted å bo. God belysning er også god stemning. Det er mye du kan gjøre i huset ditt, men lite av det synes uten riktig lys.

Vi monterer belysning langt utover vanlig standard

Effektbelysning i tillegg til den tradisjonelle grunnbelysningen gjør at dine løsninger blir sett i et bedre lys. Som et eksempel kan vi spørre; en vanlig pære gir belysning, men hvor mye stemning gir det?

Spotlys til fest, dempet lys til en romantisk aften slik at stearinlysene på spisebordet kan skinne, det er bare fantasien som setter grensene. Om man prøver å være litt dristig, tør å tenke litt annerledes, så har vi morsomme og tekniske løsninger som gir prikken over i-en utover det enkle og stilrene.

Vi veileder, og diskuterer med, kunden om uvanlige og avanserte alternativer som svarer på spørsmålene om hvordan man skaper seg et hjem.

Trenger du belysning?

Ta kontakt for befaring
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.