Elbillader

Hensyn til kapasiteten

Vi finner løsningene som tilfredsstiller behovet og tar hensyn til kapasiteten

Beregnet på formålet

Vi leverer utstyr som faktisk er beregnet på formålet, og en installasjon som er tilpasset det den skal brukes til.

Dyktige samarbeidspartnere

Via våre samarbeidspartnere leverer vi ladestasjoner som er tilpasset din bolig, sameie eller bedrift.

Elbillader tilpasset din kapasitet

Mange ønsker elbillader. Vår oppgave er å hjelpe til med å finne de løsningene som tilfredsstiller behovet og tar hensyn til kapasiteten.

Elbillader til privatbolig, borettslag og næringsbygg

Alle kan plassere en lader inn i en vanlig kontakt, men det ikke alle bestandig er klar over er at el-biler er et produkt som krever mye strøm over tid. Derfor sørger vi hele tiden for at vi leverer utstyr som faktisk er beregnet på formålet. I tillegg til en installasjon som er tilpasset det den skal brukes til. Uansett om det dreier seg om privat, borettslag eller næring.

Den store forskjellen mellom disse er at der hvor en privatbolig som regel har behov for et uttak, så er det mange om beinet og et helt annet behov for kapasitet i et borettslag eller andre større bygg. Når stadig flere kjøper elbil øker behovet for lading i borettslag og sameier raskt. Ofte er det begrenset med strøm til overs for lading av bil. Uten gode løsninger kan det fort oppstå konflikter om ladeplasser, strømtilgang og utgifter. Ved lading gjennom stikkontakter eller individuelle løsninger satt opp av enkeltbeboere, kan det føre til at noen ikke får strøm når de ønsker det.

Derfor avdekker vi det reelle behovet før vi installerer styringssystemer som sørger for at det blir nok kapasitet til alle. Dermed kan man bruke strøm på vanlig måte i tillegg til at man lader bilen. Gjennom våre dyktige samarbeidspartnere leverer vi ladestasjoner som er tilpasset din privatbolig, borettslag/sameie eller bedrift/næring.

Elbillading og sikkerhet

Regelverket til DSB, som vi til enhver tid følger, omfatter også ladestasjoner med kabel og plugg frem til kontakten i bilen. Når bilen er tilkoblet nettet for lading kan feil i elbilens ladesystem skape fare i den elektriske installasjonen. Derfor sørger vi for en installasjon som er beregnet på dette formålet

Trenger du elbillader?

Ta kontakt for befaring
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.