Smarthus

Kontroll over energiforbruk

Med et smarthus trenger du ikke bruke mer energi, eller penger, enn det du faktisk trenger.

Tilpasset din livsstil

Et smarthus legger til rette for dine behov og ønsker til funksjonaliteter

Styr huset når du ønsker

Med et smarthus kan alt styres gjennom en applikasjon på telefon, nettbrett eller klokke.

Et Smarthus gir deg bedre kontroll over energibruken

Et Smarthus er enkelt å installere og gir deg kort fortalt bedre kontroll over energibruken. Huset tilpasses og din livsstil. Det legger til rette for sentral varmestyring, solskjerming samt muligheter for å regulere lys, lyd og varme etter behovet til enhver tid.

Dermed trenger du ikke bruke mer energi, eller penger, enn det du faktisk trenger. Med et Smarthus kan du gjennom en applikasjon på telefon, nettbrett eller klokke tidsstyre varmen, og koordinere teknologien, i huset etter når du er hjemme og hvilken tid det er på døgnet.

Komplette Smarthus-systemer

Vital Elektro AS leverer komplette Smarthus-systemer, med komponenter fra anerkjente leverandører. Vi kommer sammen med kunden frem til løsninger som sparer energi, og med det utgifter.

Støtteordninger og refusjonsmuligheter

Vi i Vital Elektro er også behjelpelig med å se på hvilke støtteordninger og refusjonsmuligheter du har gjennom Enova, slik at du ikke bare bruker mindre, men også direkte kan få noe igjen for investeringen.

Interessert i smarthus?

Ta kontakt for befaring
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.