Viktig for alle hjem

Gode og smarte løsninger for oppvarming er viktig i alle hjem, og er noe vi leverer mye av.

Reduserer strømforbruket

God varmestyring reduserer strømforbruket betraktelig, uten at det går på bekostning av komfort.

Snakk med oss om råd

Vi gir deg veiledning om hva som finnes av alternativer, hva du bør velge, og hvordan vi kan gjøre det.

Varmestyring – Gode og smarte løsninger for oppvarming

Gode og smarte løsninger for varmestyring er viktig i alle hjem, og er noe vi leverer mye av. For å varme opp et rom på best mulig måte er det ulike varmekilder som dekker ulike behov. Disse behovene hjelper vi deg med å avdekke. For eksempel er det ikke gitt at mengdebehovet er likt på et soverom som i et oppholdsrom. Dette bør også påvirke valget av løsning.

Energi- og kostnadseffektiv varmestyring

God varmestyring reduserer strømforbruket betraktelig, uten at det går på bekostning av komfort. Vi har energi- og kostnadseffektive elektriske varmeløsninger til alle rom, samt utvendig som for eksempel tak eller innkjørsel. Systemene er brukervennlige, og lette å installere både under bygging og i forbindelse med renovering. Vi gir råd og veiledning om hva som finnes av alternativer, hva du bør velge, og hvordan vi tenker oss å gjøre det. Et Smarthus med et oppdatert varmestyringsanlegg er godt egnet for deg som ønsker bedre kontroll på forbruket, bor i en bolig som kan deles inn i flere varmesoner, og har anledning til å senke temperaturen i perioder på fem timer eller mer. Slike varmestyringssystemer er både billig å anskaffe og enkle å montere, og vil derfor på sikt være en lønnsom investering.

Støtte fra Enova

Miljøvennlige og energisparende typer oppvarming, styrt fra en sentral enhet, gjør det mulig å søke om støtte fra Enova. Dermed kan løsningen du velger også lønne seg for din lommebok, i form av mindre utgifter og anledning til å søke om refusjon.

Trenger du varmestyring?

Ta kontakt for befaring
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.