Plejd er ledende leverandør i Norden av smartbelysning og belysningskontroll. De gjør smart belysningskontroll enkelt og har hovedfokus på brukeropplevelsen i hele kjeden, fra start til slutt.

Plejd i hjemmet

Plejd er en fullstendig løsning for ditt hjem, som vil kunne gi deg en helt ny frihet, trygghet og følelse av luksus i ditt eget hus, hytte eller leilighet. Under vil vi gå gjennom seks klare fordeler du vil oppleve ved å installere Plejd i ditt hjem.

Tre alternativer for kontroll

Belysningen fra Plejd gir de vanlige strømbrytere flere forskjellige alternative måter å styre lyset på. Den kan bruke appen som hører til systemet når du sitter i sofaen, eller står på kjøkkenet, eller bruke stemmen og styre via Google Home dersom du ikke har ledige hender. Hverdagen blir litt enklere, med flere måter å styre lyset på.

Forhåndsinnstillinger

Via appen som hører til systemet er det enkelt å lage forhåndsinnstillinger som passer til deg og din hverdag. Er du glad i å lese, kan du på forhånd regulere lysene i appen slik at leselampen er på allerede før du er inne i rommet.

Tidsfunksjoner

Du kan også forhåndsinnstille automatisk tenning og slukking av lys inne og ute. Dette kan være spesielt praktisk på fasadelys, da det er mye energi og penger å spare i at disse ikke står på gjennom dagen. Dermed er det både lettvint og økonomisk å la dette tilpasses automatisk.

Trådløst og lettvint

Med Plejds trådløse teknologi slipper du å tenke på å måtte legge kostbare strømledninger. Plejds systemer passer nemlig perfekt i både nybygg, og under renovering av eldre bygninger. Uansett om du ønsker å starte enkelt med kun noen få komponenter, kan du enkelt bygge ut systemet etter behov på et senere tidspunkt.

Alle enhetene fra Plejd kommuniserer med hverandre og skaper et nett for maksimal rekkevidde og stabilitet.

Feriemodus

Drar du på ferie ønsker du selvsagt å ta grep for å forhindre innbrudd. Dette kan du enkelt gjøre ved å sette lysene på en automatisk intervall slik at lyset står på og det ser ut som at noen er hjemme når du er på ferie.

Enkel installasjon

I utgangspunktet krever ikke produktene fra Plejd noe annet enn en tradisjonell el-installasjon for å komme på plass i ditt hus. Våre elektrikere har også inngående kunnskap om produktet, og vet hva som kreves for at det skal fungere optimalt i ditt hus.

Vi jobber for at du skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen fra planlegging til installasjon av produktet.

Plejd på arbeidsplassen

Det er ikke bare i hjemmet du kan spare miljø og økonomi. På arbeidsplassen kan belysning bidra både til å skape et hyggelig atmosfære for de ansatte og kundene. Gjennom den enkle og brukervennlige appen, får man maksimal fleksibilitet og ikke minst er løsningen svært kostnadseffektiv.
Du kan velge om du ønsker å installere systemet i et rom og deretter utvide ettersom behovet presenterer seg, eller du kan installere hele løsningen på samme tidspunkt.

Plejd-appen

Først og fremst er appen laget for å kontrollere lyskildene dine uten at du må være i rommet. Den gir deg også muligheten til å sette forhåndsinnstillinger og velge dine favoritt scenarier på forhånd. Funksjoner som tidsfunksjoner som soloppgang og nedgang, redigerer også enkelt i appen.
Med denne appen får du god kontroll over arbeidsplassen hele døgnet. Du får kontroll over all belysningen din, og dermed også energiforbruket, på en enkel og oversiktlig måte.

Ulike forhåndsinnstillinger: Scenarier

Gjennom scenarier kan du på forhånd lage belysning som passer til spesielle anledninger, eller et enkelt scenario som enkelt slukker alle lysene når arbeidsdagen er over og siste personen drar fra kontoret.

Ved å styre belysningen styrer man og atmosfæren i lokalet. Dette kan øke og senke produktiviteten hos ansatte og faktisk øke og senke motivasjonen hos kunder.

Interessert i smarthus?

Ta kontakt for befaring
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.