Smarthus-systemer

Komplette Smarthus-systemer

Vital Elektro AS leverer komplette Smarthus-systemer, med komponenter fra anerkjente leverandører. Vi installerer nødvendige pålitelige og sikre nettverk, og sørger for et automasjonssystem der de elektroniske enhetene arbeider sammen. Først da får du utnyttet alle smarte produkter som er tilgjengelig til fulle. Vi kommer sammen med kunden frem til løsninger som sparer energi, og med det utgifter.

Først i prosessen ser vi på hva i dagens bygg som kan styres via internett, og ser videre på det totale behovet. Alt av opplegg, tilkobling og installasjoner sørger vi for, etter høye krav for nødvendig kvalitet og standard

Les mer om våre smarthus-systemer

Plejd smarthussystem

Plejd

Plejd er ledende leverandør i Norden av smartbelysning og belysningskontroll. De gjør smart belysningskontroll enkelt og har hovedfokus på brukeropplevelsen i hele kjeden, fra start til slutt.

Les mer
xComfort smarthussystemer

xComfort

Styringssystemet xComfort gir lavere strømforbruk, bedre komfort og øker verdien på boligen din. Nå skal vi ta en nærmere kikk på hva xComfort kan tilby deg og ditt hjem.

Les mer
Control4 Smarthus-system

Control4

Control4 systemet har vært ledende leverandør av personlig automasjons- og kontrolløsninger i mange år. Nesten alle enheter i hjemmet ditt eller kontoret ditt, kan i dag styres fra en Control4-løsning.

Les mer

KNX

KNX er den eneste globale standarden for bygningsautomasjon til bolig og næringsbygg. KNX-teknologien omfatter styring og kontroll av løsninger for lys, solskjerming, kjøling, ventilasjon, alarmovervåkning, energikontroll, lyd og mye mer.

Les mer
Philips Hue belysning i stue

Philips Hue

Med Philips Hue sine systemer for smartbelysning, kan du transformere hjemmet ditt slik du ønsker selv. Enten du føler at du har behov for det lille ekstra til filmkvelden, eller en skikkelig showstopper på sommerfesten. har Hue alt du trenger.

Les mer
SG Belysning på kontor

SG

SG Armatur er et heleid norsk produsent av lysarmaturer og lysløsninger for innendørs og utendørs bruk, med spesialisering innen næringsbygg.

Les mer
Elko smart smarthus-system

Elko Smart Home

Elko Smart er et system lansert av Elko 28. september 2021. Selve konseptet er derimot ikke nytt for Elko, som i mange år har utviklet sitt smarthusprodukt.

Les mer