Sonos – en helt ny opplevelse av musikk

Musikk, hvor som helst, når som helst. Sonos er ikke lenger bare en leverandør av høyttalere med god kvalitet, men de leverer nå en komplett smartløsning til deg som ønsker mer og bedre lyd i hjemmet ditt.

Gjennom den svært intuitive appen konfigurerer og styrer du lyden i hele huset ditt, slik at du kan rocke ACDC i dusjen på badet samtidig som andre i huset kan høre på behagelig jazz under matlagingen på kjøkkenet, eller gjøre lekser med klassiske toner i bakgrunn på barnerommet.

Vital er sertifisert partner og installatør av Sonos-anlegg, og vi kjenner til triksene for å få full uttelling av anlegget i hjemmet ditt. Dette gjelder for smart montering og plassering av produktene, samt behovet for fastmonterte høyttalere eller bærbare høyttalere.

Dette er Sonos

Sonos er en komplett leverandør av høyttalere og musikkopplevelser til ditt hjem. De kan tilby både vanlige monterbare høyttalere, og bærbare høyttalere av svært høy kvalitet. Det som hovedsakelig gjør Sonos til en så ettertraktet smarthusløsning, er at hele systemet snakker sammen, og kommuniserer på tvers av rom og etasjer.

Dette innebærer blant annet at musikken kan bevege seg sammen med deg rundt i huset, eller du kan skape ulike stemninger i ulike rom. Dermed kan du å høre den samme sangen på badet mens du dusjer som din samboer hører på kjøkkenet mens han eller hun lager mat.

Alt du trenger for å sette opp Sonos er en strømkilde, internettilkobling og Sonos sin egen app. Konfigureringen tar kort tid, og appen du bruker både for å sette opp systemet og for daglig bruk er brukervennlig og intuitiv, noe som betyr at hele familien kan få glede av anlegget.

I appen kan du bruke flere ulike strømmetjenester som Spotify, Apple Music, TuneIn, YouTube og ikke minst kan du koble høyttalerne til TV-en din og få den beste lyden når du ser favorittfilmen eller serien. I appen kan du også gruppere rom, slik at musikklisten du hører på om morgenen kan følge deg fra soverommet til badet og deretter til kjøkkenet.

Sertifisert partner

Vi i Vital Elektro er sertifisert partner av Sonos. Det vil si at vi har kunnskapen som trengs for å rådgi deg før, under og etter kjøp, samt montere produktene hjemme hos deg på en måte som gjør at du henter ut det fulle potensialet av produktet. Montering skal vi komme litt nærmere inn på senere.

Har du et ønske om bedre og mer lyd i ditt hjem, er Sonos veien å gå. Kvaliteten på produktene er i en helt egen liga, og kombinasjonen av fastmonterte og bærbare høyttalere gir deg et veldig fleksibelt produkt.

Har du kun lyst til å starte i det små med et par høyttalere, kan du velge senere å utvide produktet med flere høyttalere, eller endre hvilke rom du har høyttalerne i. Lyden du opplever vil variere med antall høyttalere og plasseringen av disse i rommet. Her kan vi gi deg råd om hvordan du best kan få utnytte enten du ønsker en begrenset start, eller full pakke med en gang.

Smart montering

Det er ikke bare å sette opp en høyttaler. Det er viktig å vurdere hvor lyden enklest brer seg i rommet og hvor det eventuelt kan være like greit å ha en bærbar høyttaler. Hver hjem er unikt, og dette gjelder ofte både for utforming av arkitekturen men også møbleringen av huset eller leiligheten.

Derfor er det viktig for oss å få et innblikk i hvordan lyden best kan tilpasses ditt hjem. Da kan vi etter befaring rådgi deg på plassering av høyttalere, og ved behov hjelpe deg med å velge mellom fastmonterte eller bærbare ut i fra behovet ditt.

Hvordan høyttalerne plasseres i forhold til hverandre skaper også en forskjell i lyden du opplever. Dersom høyttalerne plasseres for langt unna eller for nære hverandre vil det påvirke kvaliteten. Derfor er vi på plass gjennom hele prosessen for å gi deg råd og hjelp slik at du sitter igjen med det beste mulige resultatet.

Ta kontakt med oss i dag for å sette opp ditt Sonos lydanlegg!

Se mer fra aktuelt

Slik lader du elbilen kostnadseffektivt

Du kan spare mye penger på å bytte fra bensin- og dieselbil, selv med økende strømpriser. Likevel ønsker mange elbilsjåfører naturlig nok å lade bilen så rimelig som mulig. Her gir vi deg våre beste tips, for å få mest mulig rekkevidde til lavest mulig pris.

Les mer